Onderweg met Linda

avonturen, levensreis, geloof & gezondheid

Welkomstwoordje

Hartelijk welkom op mijn blog. Ik ben 65 jaar en woon in Leuven, Belgie.

Onderweg op mijn levensreis wil ik jullie laten delen in mijn avonturen, reizen, ontmoetingen en gedachten. Gedachten ook over gezondheid en geloof. Ik wil jullie meenemen over de bergen en door de dalen.

Het begint heel spannend! Begin maart 2017 kreeg ik de diagnose ‘uitgezaaide eierstokkanker (ovariumcarcinoom) – stadium IVb. Nu, 2 operaties en 18 chemobeurten later, is de ziekte stabiel en ben ik bezig met een kuur van 22 keer Avastin (waarvan ik nummer 7 achter de rug heb). Tijdens de laatste chemo werd ook een appendicitis geconstateerd.

Ondanks de ziekte hoop ik maandag 20 november – met twee zussen: Mieke en Marlies en een nichtje Deborah – voor een maand naar Chili te gaan: naar Santiago, Valparaiso en Valdivia en waarschijnlijk nog naar een aantal andere plaatsjes. Mijn zus Marlies, die daar 12 jaar woonde en werkte in de wijk Santa Clara, wil me laten  kennis maken met het werk dat ze opstartte bijna 40 jaar geleden. Ze wil me voorstellen aan de vrouwen die nu steunpilaren zijn in dat werk, het werk van Rayen Mahuida.

Maar…eerst krijg ik komende donderdag, 16 november, nog een echo en de uitslag daarvan zal bepalen of ik mee mag naar Chili of niet. Het is echter een feit dat ik ‘Onderweg’ zal zijn en blijven en dat ik dat met jullie wil delen. Misschien zal het begin wat stuntelig zijn, want ik heb absoluut geen ervaring met het bijhouden van een blog al schrijf ik graag en veel.

Ik ben nog nooit zo ver weg geweest. Slechts twee keer gevlogen (heen en terug): naar Israel, met mijn moeder, in 1999.

Ik hoop dat jullie een aangename tijd doorbrengen op mijn blog en dat jullie trouwe volgers worden.

Volgende

Het blijft spannend!

 1. Gerda Colling

  Hallo Linda,
  Ik ken u van de boekentafel die u weleens in onze gemeente EGZ heeft en van bezoeken aan uw winkel. Ik vind het heel bewonderenswaardig wat u doet en volg graag uw blog. Maandelijks kom ik met mijn moeder op de oncologie afdeling in Gasthuisberg en weet dat het toch altijd wel een stressvolle dag is. Een héél mooie gezegende reis toegewenst.

 2. Francine Van Assche

  Lieve Linda!

  Ik stuurde net een mail( je weet dat ik met Anette het weekend in en op Het Brandpunt was:)!, die je waarschijnlijk, in Chili wel eens zult lezen…HET Avontuur van Linda…, deel hoeveel ondertussen?:) Geweldig, dat je dit mag en kan meemaken!! Geniet met volle ‘teugen’!!!
  Lieve groet en verbonden in gebed.

 3. linda adriaens

  Hallo Linda,

  Hoe is het totnogtoe verlopen?
  Je berichten tegemoetziende.

  De Genade en Zegen van onze Here Jezus Christus toegewenst.

  Van harte vanuit België, lucrèce en erik.

 4. Annemieke de Vries

  Hoi Linda

  Ik hoop dat je een goede reis hebt gehad!
  Een prachtige tijd in Chili toegebeden!

  Groetjes van Annemieke

 5. Christiane Cousinne

  Hoi Linda,

  Mooie foto op de blog. Jullie zijn goed aangekomen zie ik. Het lijkt of het koud is in Chili, je bent goed aangekleed. Geniet van je tijd daar.
  Veel liefs en groetjes van Christiane

 6. Trudie Erkelens

  Lieve Linda,

  Fijn dat jullie goed aangekomen zijn, een hele reis.
  Goede tijd daar met elkaar gewenst en bovenal Gods zegen.

  Veel liefs en groetjes van Trudie en de mannen 🙂

 7. Peter Adriaens

  Hallo Linda,

  Ik zal je reis met veel plezier volgen.

  Groetjes,
  Peter

Geef een reactie

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén